KALVE COFFEE KAFEJNĪCA MASTER ORANŽĒRIJĀ

KALVE COFFEE KAFEJNĪCA MASTER ORANŽĒRIJĀ

Mūsu klientam Kalve Coffee esam uzstādījuši Janssens MASTER oranžēriju, kas ir iekārtota kā kafejnīca Rīgā pie Muzeju Krātuves un sniegs īpašu kafijas pieredzi modes zīmola FYODOR GOLAN retrospektīvās izstādes “Sadursmes harmonija” apmeklētājiem.
Šīs MASTER oranžērijas izmērs ir 310x458cm. Papildus standarta komplektācijā iekļautajām dubultām bīdāmām durvīm, gala sienā ir ievietotas papildus durvis, lai nodrošinātu labāku vēdināšanu vasaras karstajās dienās. Abas ieejas durvis ir aprīkotas ar zemajiem sliekšņiem. Oranžērijai ir trīs jumta logi un Luvras sienas logs, kā arī ēnošanas aizkari.
Apmeklēt izstādi un nobaudīt Kalve Coffee īpaši pagatavoto kafiju vari 14.06.2024. – 01.09.2024., pie viena aplūkojot arī stikla oranžēriju, ja vēlies kādu no Janssens produktiem iegādāties savam dārzam vai projektam.
Plašāka informācija, cenas un iegāde mūsu siltumnīcu mājas lapā STIKLASILTUMNICAS.LV
SIA "JARDI", Reģ.Nr. 52103105721, ir noslēgts līgums ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) Nr. SKV-L-2023/17 par atbalsta saņemšanu komersantiem saskaņā ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektu „Starptautiskās konkurētspējas veicināšana”
SIA "JARDI", Reg. No. 52103105721, has concluded agreement with the Investment and Development Agency of Latvia (LIAA) no. SKV-L-2023/17 about receiving support for merchants under the European Regional Development Fund project "Promoting International Competitiveness"