DOBJU DIZAINS UN IERĪKOŠANA MĀRUPĒ

DOBJU DIZAINS UN IERĪKOŠANA MĀRUPĒ

Stāsta turpinājums par privātmājas dārzu Mārupē, kurā tika veikti teritorijas apzaļumošanas darbi un ieklāts paklājzāliens.
JARDI komanda izplānoja un ierīkoja trīs dekoratīvās dobes, kas iekļautas bruģa segumā. Lielākajā dobē ierīkota taka no betona plāksnēm, lai mazie riteņbraucēji varētu brīvi riņķot ap māju. Dobes ir plānotas kā gaisīgas un brīvas ziemciešu – graudzāļu dobes, kurām vertikālo akcentu piešķir lamarka korintes. Dobes būs ziedošas no pavasara līdz pat vēlam rudenim, taču sākot no vasaras vidus, kad uz skatuves parādās sniegbaltie hortenziju ziedi, tās būs viskrāšņākās. Visas šķirnes ir rūpīgi atlasītas, izvēloties augus ar ilgstošu dekorativitāti un stingriem augumiem. Mulčēšanai šoreiz izvēlēta smalkās frakcijas priežu mizu mulča, kas lieliski sader ar gaisīgo puķu stādījumu.
SIA "JARDI", Reģ.Nr. 52103105721, ir noslēgts līgums ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) Nr. SKV-L-2023/17 par atbalsta saņemšanu komersantiem saskaņā ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektu „Starptautiskās konkurētspējas veicināšana”
SIA "JARDI", Reg. No. 52103105721, has concluded agreement with the Investment and Development Agency of Latvia (LIAA) no. SKV-L-2023/17 about receiving support for merchants under the European Regional Development Fund project "Promoting International Competitiveness"