DĪĶA APSTĀDĪJUMU PLĀNOŠANA UN IERĪKOŠANA

DĪĶA APSTĀDĪJUMU PLĀNOŠANA UN IERĪKOŠANA

JARDI komanda veica apjomīgus dīķa apzaļumošanas darbus saskaņā ar Landshape izstrādātu apstādījumu projektu. Lai pēc iespējas īsākā laikā panāktu apjomīgu stādījumu, tika izmantoti lieli ūdensaugu stādi – niedres, meldri, vilkvālītes, smaržīgās kalmes un dzelteno ziedu īpašnieces – skalbes, kā arī krāšņākās dīķu iemītnieces ūdensrozes. Kopumā tika iestādītas 18 milzīgas ziedošas ūdensrozes un 180 dažādi krasta augi. Jau nākošajā sezonā dīķa saimniekus un viesus priecēs krāšņa un ziedoša ainava.
Esam pateicīgi par stādu sagādi un konsultatīvu atbalstu stādaudzētavai Dimzas un tās vadītājam Andrejam Vītoliņam, kā arī mūsu darbiniekiem, kuri vairākas dienas bija gatavi no dārzniekiem kļūt par veikliem peldētājiem.
Ja vēlies ielūkoties, kā mums veicās, SKATIES TE
SIA "JARDI", Reģ.Nr. 52103105721, ir noslēgts līgums ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) Nr. SKV-L-2023/17 par atbalsta saņemšanu komersantiem saskaņā ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektu „Starptautiskās konkurētspējas veicināšana”
SIA "JARDI", Reg. No. 52103105721, has concluded agreement with the Investment and Development Agency of Latvia (LIAA) no. SKV-L-2023/17 about receiving support for merchants under the European Regional Development Fund project "Promoting International Competitiveness"